VISAGIEWORKSHOP

Visagieworkshop bij Huidenzo

Altijd al willen weten wat de basisregels zijn van make-up en hoe je jezelf in een handomdraai stralend voor de dag laat komen? Maak dan kennis met de visagieworkshop.

Bij Praktijk Huidenzo bieden wij namelijk een visagieworkshop aan. Eén keer in de drie à zes maanden bieden wij een visagieworkshop aan. Wanneer wij het aangeven kun je jezelf (en eventuele anderen) hiervoor opgeven. Het inschrijfbedrag van de visagieworkshops bedraagt € 25,- p.p..

Visagieworkshop
Visagieworkshop
Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? Of misschien heb je binnenkort wel een vrijgezellenfeest op de planning staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Huidenzo Doesburg bieden wij o.a. visagieworkshops aaan en deze zijn natuurlijk de perfecte aangelegenheid om iets te vieren! Een make-up workshop duurt gemiddeld zo’n 3 uur. De kosten hiervoor bedragen € 25,- p.p.. Wij zorgen niet alleen voor de make-up en de workshop, maar ook voor heerlijke drankjes & hapjes. Het enige wat jullie mee moeten nemen is de gezelligheid en dan maken we er een herinnering van om nooit te vergeten. Een workshop voor een vrijgezellenfeest bieden wij aan vanaf minimaal 6 personen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende aanvraag te ontvangen.