PROFESSIONELE PEEELING

Peeling/exfoliant

Een professionele peeling werkt prachtig op een doffe huid, pigmentvlekken, acne, littekens, dehydratatie en grove poriën. Als gevolg van een professionele peeling/exfoliant schilfert het bovenste ‘dode’ huidlaagje er in een versneld tempo af. De cel-aanmaak wordt daardoor extreem aan het werk gezet. Hierdoor ontstaat een nieuwe gladde huid. Er bestaan verschillende soorten peelings/exfolianten die werken op verschillende lagen in de huid. Bovendien zit het zo: hoe zwaarder de peeling, hoe dieper en intensiever deze werkt. Dus ook, hoe zwaarder de peeling, hoe extremer de vervelling die je zult ervaren. Wij werken in de praktijk alleen met fruitzuurpeelings die nauwelijks tot geen schilfering geven.

Peelings zijn tevens onmisbaar bij acnebehandelingen en/of de behandeling van acne. De acnebacterie wordt namelijk actief wanneer er geen zuurstof meer bij de porie kan komen. Door in de behandeling én thuis een peeling te gebruiken voorkom je ontstekingen.

In onze huidverbeterende behandelingen zit standaard professionele peeling verwerkt om de reden dat de huid op die manier een oppepper krijgt. Mocht je meer resultaat willen, adviseren wij een huidverbeteringskuur waarbij je een paar weken achter elkaar o.a. peelings ondergaat of een intake bij onze huidtherapeute Roosmarijn. Zij mag zwaardere en hogere concentraties werken dan wij.

Professionele peeling