Over het merk Esthecin - Huidenzo Doesburg

Over het merk Esthecin

OVER HET MERK ESTHECIN

Haarverlies tegengaan met Esthecin

Uit het Nationaal Haarverliesonderzoek blijkt dat zes op de tien Nederlandse mannen en één derde van de Nederlandse vrouwen kampt met haarverlies en dat vaak al op jonge leeftijd. Het haarserum Esthecin biedt de oplossing tegen haarverlies. Esthecin is het haarserum voor mannen én vrouwen om haaruitval om te zetten in haargroei. Dankzij dit haarserum wordt het natuurlijke herstel van de haargroeicyclus ondersteund en de invloed van het mannelijke hormoon wordt op de haarzakjes geblokkeerd.

Van haaruitval naar haargroei

Haren groeien in een cyclus steeds uit hetzelfde haarzakje. Het verlies van 50-100 haren per dag is dan ook normaal. Er kunnen diverse zaken invloed hebben op een gezonde haargroei, zoals stresssituaties, medicatie, hormonen en genetische factoren. De meest voorkomende oorzaak an haarverlies is de invloed van het mannelijke hormoon. Als dit het geval is noemen we dat androgeen haarverlies of haaruitval. De haren blijven dan steken in de zogenaamde rustfase en hebben niet meer de kracht om te groeien. De snelheid waarmee dit plaatsvindt en de leeftijd wanneer dit kan beginnen is wisselend.

Over het merk Esthecin
Esthecin geeft zelfvertrouwen

Haren zijn belangrijk voor mensen. Voor vrouwen staat een bos haar al snel voor vrouwelijkheid, aantrekkelijkheid en misschien zelfs wel trots. Voor mannen geldt het vaak dat kaalheid het gevoel van zelfvertrouwen en gevoel van mannelijkheid kan aantasten. Drs. van Montfort, oprichter van Esthecin, is er dan ook van overtuigd dat mensen hun zelfvertrouwen voelen groeien dankzij dit merk.

Waaruit bestaat Esthecin?

De mate waarin haarverlies optreedt wordt bepaald door erfelijke factoren, de hormoonspiegel, leefstijl zoals voedingsfactoren, beïnvloeding vanuit toxische stoffen zoals rookgedrag, stofwisseling en oxidatie zoals bij overmaat aan zonlicht. Om al deze factoren te beïnvloeden bevat Esthecin een samenspel van verschillende natuurlijke ingrediënten, geheel van plantaardige oorsprong. Elk onderdeel heeft een ander aangrijpingspunt in de ondersteuning van de natuurlijke haargroeicyclus. Daarnaast is voor Esthecin een innovatie liposomale techniek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat de werkzame ingrediënten daadwerkelijk opgenomen worden door de cellen van de haarzakjes.

Esthecin werkt echt!

Esthecin werd getest door zowel een groep vrouwen als een groep mannen met androgeen haaruitval. Alle deelnemers waren tevreden en lieten dan ook verbetering zien van haarkwaliteit. De haargrens schoof daarbij ook weer naar voren bij zowel mannen als vrouwen. Esthecin hoeft slechts tweemaal per week gebruikt te worden en de invloed van dit serum is dan ook pas te beoordelen naar ca. 2 à 4 maanden. Laat je dus ook altijd goed informeren over het gebruik van dit serum voordat je er mee van start gaat.

Lees hier het oordeel van de Nederlandse Haarstichting en de ervaringen van verschillende mensen.

Ben je geïnteresseerd in Esthecin en wil je hier meer over weten? Dan helpen wij je graag verder. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Over het merk Esthecin
Video afspelen