OVER HET MERK ABSOLUTION

Over het merk Absolution: cosmetica op maat

Het geheim achter de doeltreffendheid van het merk Absolution is de vrijgevigheid van de natuur. Met chemicaliën kunnen we de proberen de natuur te imiteren, maar deze zijn nooit zo goed als de natuur zelf. De formules van Absolution zijn daarom voor 99,9% plantaardig en zoveel mogelijk van biologische afkomst. Dat is niet alleen ecologisch, maar ook goed voor jouw huid! Omwille van de bio-compatibiliteit tussen planten en je huid, optimaliseren de producten het natuurlijke ecosysteem van de huid.

Kortom Absolution is een biologisch merk mét een officieel biologische certificatie. Daarnaast is er in de verpakkingen e.d. uiteraard ook veel aandacht voor het milieu, maar waar wij nog het meest achterstaan is dat Absolution de huid benadert als een ecosysteem. Daarmee willen ze tegemoetkomen aan de wispelturigheid van de huid. Denk hierbij aan het weer, jouw kledij, jouw gemoedstoestand, hormonen, voeding en stress: het zijn allemaal factoren die inspelen op jouw huid en de huid veranderen. Dit betekent dat de behoeften ook veranderen. Waarom zouden we dan elke dag dezelfde producten gebruiken?

Mix & match met Absolution

Om cosmetica op maat te voorzien, zijn de producten van Absolution gemaakt om te mixen en matchen. Er zijn geen regels, kijk gewoon in de spiegel en luister naar je huid. Kies een crème op basis van jouw huidconditie en voeg er een aangepaste ‘oplossing’ aan toe, afhankelijk van het effect dat je beoogt. Hierdoor geef je jouw huid alleen wat deze op dat moment echt nodig heeft. In de video hieronder wordt nog een extra uitleg gegeven over Absolution en de producten van dit merk. Heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze merken: Absolution
Video afspelen