OVER LIZZY

Gespecialiseerd schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Lizzy Schut, 29 jaar. Gespecialiseerd schoonheidsspecialiste met passie voor mijn vak! Het is mijn missie om mensen van hun huidprobleem af te helpen en te zorgen dat zij daardoor weer lekker in hun vel zitten. Ik kijk verder dan dat mijn neus lang is en pak meerdere onderwerpen mee om te achterhalen waar het huidprobleem vandaan zou kunnen komen. Ik ga net zo lang door met mijn onderzoek, totdat ik een oplossing gevonden heb.

Op zoek naar een oplossing

In de huidige westerse maatschappij wordt er veel gefocust op symptoombestrijding. Dit heb ik zelf ook ondervonden toen ik een onrustige huid kreeg. Ik werd er gek van dat het nooit helemaal ‘strak’ was en dat ik voor mijn gevoel nooit zonder make-up de deur uit kon. Toen ik eenmaal zelf schoonheidsspecialiste was, ben ik me gaan verdiepen in huidproblematiek en er niet meer mee gestopt totdat ik mijn eigen huid rustig had. Ik ben dan ook van mening dat je een probleem pas kan oplossen als je de oorzaak opspoort en aanpakt.

Bij een huidprobleem of specifieke huidverbetering-wens, neem ik je aan de hand en laat je pas los totdat ik een oplossing voor je heb. Ook al betekent dit soms dat ik je niet verder kan helpen en je moet doorsturen naar andere disciplines. Dit is vaak de huidtherapeut, dermatoloog, diëtiste of met uitzondering zelfs de psycholoog. Ik zie het lichaam onlosmakelijk van de geest en levensstijl.

Schoonheidsspecialiste en meer...

Ik ben een gecertificeerd schoonheidsspecialiste met een acne- en camouflagespecialisatie. Voor beide specialisaties ben ik aangesloten bij het Anbos. Daarnaast ben ik gecertificeerd hannah huidcoach met het exclusieve bindweefselmassagediploma op zak. Overigens heb ik bij Dermalogica mijn expert status behaald. Benieuwd welke behandelingen wij allemaal aanbieden? Kijk dan hier.

Lizzy in de praktijkruimte