OVER ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALISTE ESMEE

Gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste

Ik ben Esmee Hulshof. Gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste. Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging… Nou ja, verzorging? Ik stortte mij destijds op mijn Barbies. De Barbies werden gewassen, aangekleed, onder gekliederd met stiften en de haren werden geknipt. Alles om ze mooier te maken, althans naar mijn idee dan. Het zag er natuurlijk niet uit, maar ik vond het prachtig.

Allround Schoonheidsspecialiste Esmee
Allround Schoonheidsspecialiste Esmee
Aandacht voor een ander

De rijke fantasie en interesse die ik vroeger had heb ik behouden. Ik ben namelijk altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Daarnaast ben ik ook een heel gevoelig persoon en heb ik aandacht voor een ander. Ik probeer mij altijd in te leven in een ander en het diegene zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Toekomst

Ik werk alweer een anderhalfjaar bij Praktijk Huidenzo en heb het ongelofelijk naar mijn zin! Ik krijg veel mogelijkheden om mijn horizon te verbreden. Zo heb ik de opleidingen van Dermalogica en Absolution doorlopen en deze heb ik dan ook geheel onder de knie. Ik werk veel met onze make-up en ben ook erg goed in acne behandelingen. Ik heb de afgelopen tijd gemerkt dat ik klaar ben voor een volgende stap. Ik ga vanaf maart 2020 op training bij hannah en daaropvolgend ga ik ook de opleiding voor bindweefselmassage doen. Vanaf het najaar 2020 zal ik dus ook huidverbeterende behandelingen voor mijn rekening nemen, ik heb er nu al zin in.

Over Esmee