ONZE MERKEN

Met welke merken werken wij?

Wij werken onder andere met het Nederlandse merk hannah. Dit is een merk wat hoog aangeschreven staat binnen de cosmetische branche. Wat het zo bijzonder maakt is dat er extreem gehamerd wordt op educatie. Je wordt binnen dit bedrijf op heel hoog niveau opgeleid, met veel trainingsdagen en veel examenmomenten zowel in de theorie als in de praktijk. Daarnaast werken wij nog met het merk Absolution. Absolution is een biologisch merk en benadert de huid als een ecosysteem. Dat houdt in dat zij rekening houden met de wispelturigheid van de huid. De producten zijn daarom zo gemaakt dat je ze kan mixen & matchen!

Sinds kort werken we ook met nog een ander Amerikaans merk, namelijk Hydropeptide. Hydropeptide is een luxe en klinische bewezen merk. We hebben voor dit merk gekozen, omdat de resultaten van deze behandelingen en producten echt fantastisch zijn! 

Naast Hydropeptide werken we vanaf heden ook met het merk Esthecin. Esthecin is een haarserum voor mannen én vrouwen om haaruitval om te zetten in haargroei. De natuurlijke haargroeicyclus wordt hiermee ondersteund. Uit het Nationaal Haarverliesonderzoek blijkt dat zes op de tien Nederlandse mannen en één derde van de Nederlandse vrouwen kampt met haarverlies en dat vaak al op jonge leeftijd. Dankzij Esthecin kunnen wij onze klanten helpen om haaruitval tegen te gaan.

Vaak vragen klanten aan ons of wij een voorkeur hebben voor de merken en welk merk wij dan eigenlijk gebruiken? Deze vraag vinden wij altijd erg leuk want wij gebruiken werkelijk alles door elkaar heen! We weten wat onze producten doen en weten waar onze huid behoefte aan heeft. Vanuit die redenering kiezen wij onze verzorgingsproducten voor de dag. Onze badkamers zijn dus ook ware ‘beauty heavens’.

Wij hebben geen standaard merk behandeling, we mixen en matchen alles om het meest fantastische resultaat te verkrijgen.