MICRODERMABRASIE

Brazy

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere dertig dagen. Echter naarmate onze leeftijd stijgt, vertraagt dit proces en vermindert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Zo kan de huid bijvoorbeeld een doffe tint krijgen en kunnen er fijne lijntjes ontstaan. Een microdermabrasiebehandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie. De techniek van microdermabrasie zorgt er namelijk voor dat de afbraak van dode huidcellen versnelt en dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

Microdermabrasie
Toepassing van microdermabrasie

Microdermabrasie kan ingezet worden bij de volgende huidaandoeningen/condities:

 

» Futloze, droge en ruwe huid.

» Pigmentvlekken (niet hormonaal).

» Zonbeschadigde huid.

» Vette huid

» Acne-littekens

» Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels.

» Verstopte, vergrote poriën.

» Littekens.

» Rokershuid.

 

Behandeling

Met behulp van 100% zuivere microkristallen gaan we de huid afschaven. De microkristallen worden met een bepaalde kracht op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. Daardoor neemt het direct de dode huidcellen mee. Het microdermabrasie-apparaat kan worden ingesteld op verschillende standen, aangepast naar wat de huid aan kan. Als gevolg van de behandeling ontstaat er een gladdere huid, minder verstoppingen, betere doorbloeding van de huid en een beperkte mate van collageen-aanmaak. De huid verkeert hier door dus in een betere conditie.

Door middel van deze behandeling kan de huid na afloop wat gevoelig aanvoelen, is de huid rood en kunnen er soms kleine rode strepen aanwezig zijn. Na 24 uur is de roodheid weg en kan het zijn dat de huid licht gaat vervellen.

Wij hebben al prachtige resultaten met microdermabrasiekuren geboekt. Zeker een aanrader! Dus kom gerust eens langs.