EEN LUXE CADEAU VAN HUIDENZO

Een luxe cadeau van Huidenzo

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef dan onze de luxe cadeaubon cadeau! Een cadeau van Praktijk Huidenzo zorgt bij iedereen voor een stralende glimlach.

Veel mensen gunnen zichzelf maar weinig ‘luxe’. Hoe leuk is het dan om het wel te krijgen? Door een cadeaubon van Huidenzo cadeau te geven aan iemand, geef je als het ware een beleving cadeau. In de meeste gevallen wordt hier veel meer waarde aan gehecht dan iets materialistisch.

Bij ons is het mogelijk om een specifieke behandeling cadeau te geven, maar ook een behandeltegoed. De ontvanger kan dan zelf bepalen welke behandeling hij/zij wil ondergaan. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een product cadeau te geven. Wat ook vaak in goede aarde valt is het volgende: plan alvast een afspraak in voor die persoon, vertel niet waar het om gaat en parkeer diegene gewoon bij ons in de praktijk. Succes gegarandeerd!

Hoe werkt het?

De cadeaubonnen liggen klaar in onze praktijk. De waarde van de cadeaubon kun je zelf bepalen. Overigens is het dus ook mogelijk om een specifieke behandeling cadeau te geven. Dit kunnen we uiteraard ook gewoon op de bon vermelden. Om het nog eenvoudiger te maken, is het ook mogelijk om een betaallink via je e-mailadres te ontvangen. Geef je wensen door, dan maken wij het voor je in orde.

De cadeaubon zit in een luxe verpakking, dus is meteen gereed om cadeau te geven. 

Wil je iemand verrassen en staat jouw wens hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Voorwaarden

» De cadeaubon is geldig op de behandelingen en producten die Huidenzo aanbiedt.
» Voorzien van een luxe verpakking.
» De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.