COUPEROSE

Zie foto: resultaat van één behandeling in onze praktijk

Wil jij van couperose af? Een couperosebehandeling is perfect om af te rekenen met een onrustige, rode huid en gesprongen vaatjes. Bovendien ziet je huid er na een couperosebehandeling veel gezonder en jeugdiger uit. Je huidskleur is egaler omdat de rode vlekken, de opvallende rode vaatjes zijn verdwenen.

Couperose
Couperose laseren

Wij behandelen couperose door middel van een laser. Het laseren wordt ingezet bij zowel mannen als vrouwen met verschillende vaatafwijkingen. Couperose verwijderen is mogelijk, als er op het gezicht en/of decolleté rode vlekken en kleine vaatjes of gesprongen vaatjes zichtbaar zijn. De behandeling is tevens geschikt voor rosacea, een vorm van acne gecombineerd met een rode huid en gesprongen vaatjes.

In het gezicht of op het lichaam kunnen er ook spinnetjes (“spider naevi” of “teleangiëctastieën”) zichtbaar zijn, ontstaan door de zon, hormonen of met de leeftijd. Deze vaatjes zijn ook makkelijk te verwijderen met een deze behandeling.

Video afspelen
Zorgverzekering

Bij Huidenzo worden de laserbehandelingen altijd uitgevoerd door de kwaliteit geregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale. De huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het laseren van en erkend door alle zorgverzekeraars. Wil je ook snel verlost zijn? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij de huidtherapeute bij ons in de salon.