CAMOUFLAGE

Oneffenheden

Tattoos, spataderen, pigmentstoornissen, wijnvlekken en littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die vervelend kunnen zijn. Cosmetische chirurgie kan deze huidafwijkingen in veel gevallen helpen te verminderen, maar toch blijven delen van de plek vaak zichtbaar. Huidenzo kan hierin een belangrijke rol spelen middels camouflage. Met speciaal daarvoor ontwikkelde producten kunnen huidproblemen worden gecamoufleerd.

Camouflage
Behandeling

Wij behandelen de specifieke plek door toepassing van de juiste camouflageproducten. Dit zijn producten die speciaal ontwikkeld zijn voor camouflage. De producten zijn extra getest zijn op houdbaarheid, slijtvastheid en vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur verkregen die het best overeenkomt met de huidkleur van de cliënt. Daarna gebruiken we een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof). Lizzy is hier een echte professional in, met een 9 op haar eindexamen.

Resultaat

De behandeling door de schoonheidsspecialist leidt vaak tot zeer bevredigende resultaten. Omdat het om blijvende afwijkingen gaat is het belangrijk dat je zelf vaardig wordt in het camoufleren. Wij helpen je daar natuurlijk bij.

Tijdelijke camouflage

Wij kunnen je ook alleen camoufleren voor een belangrijke dag. Denk aan bruiloft, sollicitatie of zakelijke ontmoetingen. Voor één dag is dan jouw storende tattoo, wijnvlek of spatader even niet aanwezig.

Tarieven en zorgverzekering

De eerste behandeling bestaat uit kleurbepaling. Deze behandeling duurt 60 minuten en bedraagt € 70,00. De tweede behandeling hebben wij de kleuren, die specifiek op jouw huidskleur afgestemd zijn, besteld en gaan we jou zelf leren hoe je zelf kan camoufleren. Deze behandeling duurt 45 minuten en bedraagt € 50,00. De producten die voor jou besteld worden zijn plus minus € 100,00. In de laatste afspraak laten we jou terugkomen om te bespreken hoe het camoufleren is gegaan en of we jou nog ergens mee kunnen helpen. Deze afspraak kost € 30,00. Het totaalbedrag van camouflage is € 250,00

Omdat wij camouflage-gespecialiseerd zijn, is het in vele gevallen zo dat er vanuit de zorgverzekering een bedrag openstaat hiervoor. Dat wil zeggen dat je een deel van je behandeling kan declareren bij je zorgverzekering. Kijk dus altijd je zorg polis even na voordat je bij ons naar binnen loopt.