BEHANDELINGEN OP MAAT

Als nieuwe klant mag je bij ons kiezen uit een huidverbeterende of ontspannen gezichtsbehandeling. Waarom doen wij dat? Als klant zie je vaak door de bomen het bos niet meer wanneer je op zoek bent naar een behandeling. Vooral wanneer je voor het eerst wilt gaan. De ene behandeling lijkt namelijk nog fantastischer dan de andere. Daarnaast zijn de prijsverschillen vaak fors. Het verschil zit hem echter vaak alleen in de apparatuur of de producten die gebruikt worden. Benieuwd wat onze twee verschillende behandelingen inhouden? Lees dan verder.

Ontspannen gezichtsbehandeling

Wij doen er alles aan om jou en jouw huid in de watten te leggen bij een ontspannen gezichtsbehandeling. Wanneer jij in de behandelstoel ligt nemen wij eventuele wensen en bijzonderheden met je door. Vervolgens kiezen wij één huidverbeteringsdoel voor ogen waar wij tijdens jouw behandeling aan willen werken. Het eventueel verven van de wenkbrauwen/wimpers en epileren van de wenkbrauwen zit bij de prijs inbegrepen.

Huidverbeterende gezichtsbehandeling

Ben jij een nieuwe klant en wil jij graag duidelijke huidverbetering? Dan plannen wij eerst een gratis intakegesprek van 30 minuten in voor een huidanalyse. Afhankelijk van jouw wensen en jouw huidconditie kiezen wij hoe wij de behandelingen in willen delen. Hierna wordt alles uit de kast gehaald om juw huid in optimale staat te krijgen. ‘Standaard’ bestaat in deze behandelingen niet. Alle soorten van specialisaties kunnen in dit front dus aan de orde komen. Enkele van onze specialisaties zijn: bindweefselmassage, microdermabrasie, professionele peelings, ELT beautyangel en mesotherapie. Niet is it egek. Laat je verrassen! Hiervoor geldt ook dat het eventueel verven van de wenkbrauwen/wimpers en epileren van de wenkbrauwen bij de prijs is inbegrepen. 

Behandelingen op maat