BEAUTY ANGEL

Licht voor een mooie huid

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie. Dit vervult de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen. Als gevolg daarvan ontstaat er een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en wordt het totale huidbeeld verbeterd. Kortom, de gevolgen van huidveroudering worden op natuurlijke wijze verminderd.

Beauty Angel
Bewezen werking

Al vele jaren wordt de behandeling als succesvol gezien in de geneeskunde en cosmetica. Talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. Zowel een omvangrijke studie in een huidfysiologisch instituut als een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigen de effectiviteit. Na slechts een maand had 80% van de testpersonen een zachtere huid en werd bij meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Bovendien waren deze resultaten na de tweede maand duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

Directe resultaten

» Zachte en soepele huid;
» Verbetering vochtgehalte in de huid;
» Meer lichtintensiteit voor de huid;
» Fijnere poriën, een beter huidbeeld en
» Ontspanning en een goede gezondheid.

Resultaten op lange termijn

» Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld;
» Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté en
» Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken.

De ideale behandeling

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor het beste resultaat is het van belang om de behandeling regelmatig te ondergaan, verspreid over een langer tijdsbestek. Bovendien zal de werking van de behandeling verhogen door de aanvulling van hoogwaardige producten. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

De behandeling

Een Beauty Angel behandeling duurt ongeveer 15 à 20 minuten. De huid wordt gereinigd voordat deze blootgesteld wordt aan het licht van de Beauty Angel. Vervolgens worden twee serums op de huid aangebracht die de werking van de Beauty Angel stimuleren. Nu is jouw huid klaar voor de blootstelling aan het licht. Ten slotte wordt er als afsluiting een dag- of nachtcrème aangebracht. Bovendien bevelen wij tussen de individuele behandelingen een pauze van 48 uur aan. Ter bescherming van het felle licht, worden jouw ogen tijdens de behandeling beschermd.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Echter moeten personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (bijv. Antibiotica of Sint- Janskruid), helaas afzien van de collageenbehandeling. Immers wordt bij het eerste gebruik een minimale dosis aanbevolen, om de verdraagzaamheid te testen.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die in tegenstelling tot de zon praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.