ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

We hebben de deuren van onze praktijk een tijdje gesloten moeten houden, maar daar is het moment: wij mogen weer open! Wij kunnen niet wachten om jullie weer in onze praktijk te ontvangen, om jullie te helpen en lekker in de watten te leggen.

Klik hier om jouw afspraak in te plannen. Heb je nog vragen of wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen, of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram.

Hopelijk tot snel! Liefs, team Huidenzo

Wil jij graag een afspraak inplannen bij onze praktijk? Dat kan! Vanaf heden kun je bij ons online een behandeling inplannen. Dit is een eenvoudige manier om zelf op je gemak een behandeling naar keuze te boeken. Dit kan zowel via je computer/laptop, tablet als smartphone. Esmee werkt op vaste dagen bij Huidenzo. Daarom is het mogelijk om online jouw behandeling bij haar in te plannen en meteen te betalen!

Hoe werkt het?

Klik op de button ‘maak afspraak’ om deze online in te plannen bij Esmee of Lizzy. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen uit ‘ontspannende gezichtsbehandelingen’, ‘specialistische behandelingen’, ‘extra’ of ‘lichaamsbehandelingen’. Vervolgens klik je de behandeling aan die voor jou van toepassing is. Wanneer je dit hebt gedaan kies je voor Esmee of Lizzy als medewerker. Daarbij komt dan een kalender tevoorschijn met alle beschikbare data. Wanneer de gewenste datum is geselecteerd, is het mogelijk om een tijd vast te stellen. Klik vervolgens op ‘Ga verder’ en Log in met je account, met Facebook of ga verder zonder account. Vul eventueel nog de nodige gegevens in en boek de behandeling. Betalen kan online maar ook in de praktijk.

Online afspraak inplannen