Huidenzo Doesburg Huidenzo Doesburg - Online afspraak inplannen

Online afspraak inplannen

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

Helaas hebben wij onze deuren tijdelijk moeten sluiten i.v.m. de huidige coronamaatregelen. Voor nu is onze praktijk t/m 9 februari gesloten. Daarom is het vanaf 10 februari weer mogelijk om afspraken in te plannen.  

Natuurlijk staan wij wel (digitaal) voor jullie klaar om advies te geven. Verder kunnen wij ook al onze producten bij jullie langsbrengen of versturen. 

Klik hier om contact met ons op te nemen, of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram

Liefs, team Huidenzo

Wil jij graag een afspraak inplannen bij onze praktijk? Dat kan! Vanaf heden kun je bij ons online een behandeling inplannen. Dit is een eenvoudige manier om zelf op je gemak een behandeling naar keuze te boeken. Dit kan zowel via je computer/laptop, tablet als smartphone. Esmee werkt op vaste dagen bij Huidenzo. Daarom is het mogelijk om online jouw behandeling bij haar in te plannen en meteen te betalen!

Hoe werkt het?

Klik op de button ‘maak afspraak’ om deze online in te plannen bij Esmee of Lizzy. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te kiezen uit ‘ontspannende gezichtsbehandelingen’, ‘specialistische behandelingen’, ‘extra’ of ‘lichaamsbehandelingen’. Vervolgens klik je de behandeling aan die voor jou van toepassing is. Wanneer je dit hebt gedaan kies je voor Esmee of Lizzy als medewerker. Daarbij komt dan een kalender tevoorschijn met alle beschikbare data. Wanneer de gewenste datum is geselecteerd, is het mogelijk om een tijd vast te stellen. Klik vervolgens op ‘Ga verder’ en Log in met je account, met Facebook of ga verder zonder account. Vul eventueel nog de nodige gegevens in en boek de behandeling. Betalen kan online maar ook in de praktijk.

Online afspraak inplannen