Semi permanente make up - Huid en zo Doesburg

Semi permanente make up

 

Semi permanente make up


Weinig personen worden geboren met perfecte wenkbrauwen. Ze zijn niet gelijk, te dun behaard, te licht van kleur etc. Hier zijn allerlei tips en tricks voor, enkel zijn ze maar van korte duur. Semi-permanente make-up biedt de perfecte oplossing in een handomdraai.

Techniek
De techniek die wij toepassen heet microblading. Het betreft een snelle en efficiënte manier waarbij pigmenten manueel, dus niet machinaal, worden ingekrast in de huid. Je bootst op deze manier kleine haartjes na. Je geeft als het ware een wenkbrauw weer die niet van echt te onderscheiden is.

Maxbrows
Bij Huidenzo gebruiken we het merk Maxbrows. Maxbrows levert prachtige natuurlijke tinten. De pigmenten zijn zorgvuldig samengesteld om natuurlijke kleuren van wenkbrauwen na te bootsen.

Wanneer is dit echt iets voor jou?
-Wanneer je amper of geen wenkbrauwen meer hebt
-Wanneer je er genoeg van hebt om iedere dag je wenkbrauwen bij te tekenen
-Wanneer je door verslapte oogleden een vermoeide uitstraling hebt
-Wanneer je geen gelijke wenkbrauwen hebt
-Wanneer je een stralende blik zonder make-up wil hebben
-Wanneer je ooit permanente make up hebt laten zetten maar als het niet meer naar wens is

Intakegesprek en behandeling
Voorafgaand aan de behandeling plannen wij een intakegesprek in van 30 minuten. Hierbij maken we kennis, doorlopen we een vragenlijst, informeren we je over de behandeling, kijken we of je er een prettig gevoel bij hebt en kijken we of je ook in aanmerking komt voor de behandeling.

Verloop en behoud
De kleurintensiteit zal 4 weken na de behandeling met 50% afnemen door het natuurlijke genezingsproces van de huid. Na 6 weken plannen wij een controleafspraak in om te kijken of we de wenkbrauw nog kunnen perfectioneren, of dat hij al perfect is. Semi-permanente make-up is niet definitief. De duur varieert tussen de 1,5 en 3 jaar. De behandeling bedraagt eenmalig €320,00. Wij werken volgens de richtlijnen van de GGD en gebruiken gecertificeerde pigmenten. Om het mooiste resultaat te behouden adviseren wij tussen 12 en 18 maanden een touch-up behandeling uit te voeren. De kleurintensiteit is namelijk onderhevig aan UV-straling, leeftijd, levenswijze en leeftijd.