Onze merken - Huidenzo Doesburg

Onze merken

ONZE MERKEN

Met welke merken werken wij?

Wij werken onder andere met het Amerikaanse merk Dermalogica en het Nederlandse merk hannah. Dit zijn beiden merken die hoog aangeschreven staan binnen de cosmetische branche. Wat ze zo bijzonder maakt is dat ze extreem hameren op educatie. Je wordt binnen deze bedrijven op heel hoog niveau opgeleid, met veel trainingsdagen en veel examenmomenten zowel in de theorie als in de praktijk. Daarnaast werken wij nog met het merk Absolution. Absolution is een biologisch merk en benadert de huid als een ecosysteem. Dat houdt in dat zij rekening houden met de wispelturigheid van de huid. De producten zijn daarom zo gemaakt dat je ze kan mixen & matchen!

Sinds kort werken we ook met nog een ander Amerikaans merk, namelijk Hydropeptide. Hydropeptide is een luxe en klinische bewezen merk. We hebben voor dit merk gekozen, omdat de resultaten van deze behandelingen en producten echt fantastisch zijn! 

Vaak vragen klanten aan ons of wij een voorkeur hebben voor de merken en welk merk wij dan eigenlijk gebruiken? Deze vraag vinden wij altijd erg leuk want wij gebruiken werkelijk alles door elkaar heen! We weten wat onze producten doen en weten waar onze huid behoefte aan heeft. Vanuit die redenering kiezen wij onze verzorgingsproducten voor de dag. Onze badkamers zijn dus ook ware “beauty heavens”.

Niet alleen onze eigen verzorgingsproducten maar ook de producten die wij in de behandeling gebruiken. Wij hebben geen standaard merk behandeling, we mixen en matchen alles om het meest fantastische resultaat te verkrijgen.