Over huidtherapeute Roosmarijn - Huid en zo Doesburg

Over huidtherapeute Roosmarijn

 

Over huidtherapeute Roosmarijn

Samenwerking


Huidenzo Doesburg is in augustus 2017 een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetique Totale. Cosmetique Totale is een bedrijf met gediplomeerde huidtherapeutes. Wij zijn deze samenwerking aangegaan om onze service en professionaliteit naar een hoger niveau te tillen. Huidtherapeutes mogen medische behandelmethodes uitvoeren en met de laser werken. Als je interesse hebt in een behandeling, kunnen wij een gratis en vrijblijvend intakegesprek inplannen bij onze specialist Roosmarijn Bannink. Zij zal je informeren over de behandeling, het aantal behandelingen dat je nodig zult hebben en de kosten.


Behandelprijs


De behandelprijs van Cosmetique Totale kan soms iets hoger liggen dan die van collega’s in de omgeving. Het prijsverschil zit hem in de kwaliteit van de lasers en het te behandelen gebied. Je kan je voorstellen dat het definitief ontharen van de rug kostbaarder is dan enkel het ontharen van een bovenlip. Dit omdat het te behandelen oppervlak vele malen groter is. Daarnaast werkt Cosmetique Totale met de nieuwste en de krachtigste lasers. Behandelingen hoeven minder vaak herhaald te worden om resultaat te zien.

In veilige handen

Wat wij ook prettig vinden is dat onze huidtherapeutes hbo-geschoold zijn en een BIG-registratie hebben. Dit wil zeggen dat ze als zorgverlener geregistreerd staan en dat je in veilige handen bent. Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van medische behandelmethoden. Je kan bij Roosmarijn terecht voor couperose, acne, littekens, kalknagels, striae, pigment, definitieve ontharing, huidverjonging en huidverbetering. Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische lasers en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen zij ook op doktersvoorschrift werken. Veel klanten krijgen behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.

Omdat veel huidtherapie behandelingen maatwerk zijn, is het lastig vooraf een vaste prijsindicatie te geven maar we hebben het hier geprobeerd.