Definitief ontharen - Huidenzo Doesburg

Definitief ontharen

 

Definitief ontharen


Ook voor gespecialiseerde en hoogwaardige laserbehandelingen kun je bij ons terecht. Wij zijn een officiële Cosmetique Totale behandellocatie. Dat betekent dat laserbehandelingen altijd worden uitgevoerd met medische lasers en door een kwaliteit geregistreerde huidtherapeut die is erkend door alle zorgverzekeraars.

De juiste plek voor definitief laserontharen
Je wordt op onze locatie behandeld met de allernieuwste en veiligste lasers, zoals de Diode laser, Nd:YAG laser en Alexandrite laser, door een ervaren huidtherapeut.

• Veilig laser ontharen op de donkere huid;
• Lichte en rode haren verwijderen is nu óók mogelijk;
• Overbeharing in het gelaat wordt door zorgverzekeraars vergoed;
• Definitief ontharen voor vrouwen én mannen;
• Pijnloos ontharen & zomer ontharen.

Veilig laserontharen op de donkere huid
Ontharen op een getinte tot zeer donkere huid vereist specifieke kennis en gedegen apparatuur. De Diode 810 nm laser en Nd:YAG 1064nm laser zijn volgens de wetenschappelijke literatuur het meest veilig op een gepigmenteerde huid, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Dat komt omdat deze lasers gebruikmaken van een langere golflengte, waardoor laserontharen nog beter is afgestemd op de donkere huid.

Lichte en rode haren verwijderen
Een traditionele laser of ipl kan géén lichte en rode haren behandelen. Gelukkig is dit met nieuwe generatie ontharingstechnieken, zoals de krachtige gecombineerde Alexandrite 755 nm & Diode 810 laser wel mogelijk. Deze technieken zijn speciaal ontworpen om licht gepigmenteerde en fijne haren te verwijderen.

Overbeharing in het gelaat: vergoed door zorgverzekeraars
Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject wordt meestal vergoed vanuit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis-afhankelijk. Al onze huidtherapeuten zijn Direct Toegankelijk. Soms is er een extra verwijsbrief van je huisarts nodig. Bij Cosmetique Totale word je altijd geholpen door een kwaliteit geregistreerde huidtherapeut (lid NVH).

Definitief ontharen voor vrouwen én mannen
Niet alleen vrouwen profiteren van een gladde, haarvrije huid. Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weglaseren van rughaar zijn daarom ook veelvoorkomende behandelingen. Heb je last van ingegroeide haren of ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.

Pijnloos ontharen en zomer ontharen
Met de YAG en Alexandrite laser van Inmode is pijnloos ontharen mogelijk op zowel de lichte als donkere huid! Het te behandelen gebied wordt opgedeeld in vlakken en de haren worden geleidelijk aan verhit en vernietigd. Bovendien is het ook mogelijk om deze behandeloptie in de zomer uit te voeren. Je hoeft dus niet meer maanden te wachten voordat je de ontharingskuur kunt hervatten en je bereikt veel sneller het eindresultaat.

Gratis consult
Heb je interesse in definitief ontharen? Kom langs bij Huidenzo voor een vrijblijvend intakegesprek. Je krijgt een huidanalyse en de huidtherapeut maakt speciaal voor jou een persoonlijk behandelplan. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren.